Први циклус

Математички факултет организује два циклуса припремне наставе за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте и све заинтересоване.

Први, дужи, циклус почео је у суботу 12.01.2019. године, а пријаве за овај циклус су завршене.  Припремили смо за вас детаљније информације о првом циклусу припремне наставе.

Први циклус припремне наставе има већи фонд часова од другог циклуса. У оквиру првог циклуса припремне наставе биће организована и два теста за проверу знања, као и пробни пријемни испит, док  је у другом циклусу припремне наставе једина провера знања у оквиру пробног пријемног испита.

Први циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе темељније да обраде области или који сматрају да им је потребна већа припрема за пријемни испит (тј. имају доста пропуста  у знању  неких области).  Други циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе да се припреме за пријемни, али сматрају да немају пуно пропуста у знању из области које долазе на пријемном испиту.