ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са одлукама Владе и Председника Републике Србије донетим 15.03.2020, у условима ванредног стања на целој територији Републике Србије, припремна настава на Математичком факултету се НЕЋЕ ОДРЖАВАТИ.

По окончању ванредног стања, полазници припремне наставе ће моћи да поднесу захтев за рефундацију новца (новац ће бити рефундиран сразмерно броју термина који нису одржани) или да наставе са похађањем припремне наставе (уколико буде довољно времена да се одрже преостали термини).

Захтев за рефундацију треба да садржи податке о полазнику припремне наставе (име, презиме и адресу) и број рачуна на који ће бити извршена рефундација. Потребно је да кандидат захтев  за рефундацију пошаље са имејл адресе коју је оставио приликом пријаве за припремну наставу. Захтев за рефундацију је потребно послати на  pripremna@matf.bg.ac.rs, након окончања ванредног стања.

Свим полазницима припремне наставе се захваљујемо на досадашњој лепој и успешној сарадњи. За сва додатна питања можете нас контактирати на pripremna@matf.bg.ac.rs.