Ново

Припремна настава 2019/2020

Математички факултет организује два циклуса припремне наставе за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте и све заинтересоване. Поред ова два циклуса припремне наставе Математички факултет организује и два теста за проверу знања, као и пробни пријемни испит. Припремили смо за вас детаљније информације о тестовима, као и о пробном пријемном испиту.

Први, дужи, циклус почео je у суботу 12.01.2019. године, а пријаве за овај циклус су завршене. Припремили смо за вас детаљније информације о првом циклусу припремне наставе.

Други, краћи, циклус почео je у суботу 02.03.2019. године, а пријаве за овај циклус су завршене.  Припремили смо за вас детаљније информације о другом циклусу припремне наставе.

Први циклус припремне наставе има већи фонд часова од другог циклуса. У оквиру првог циклуса припремне наставе биће организована и два теста за проверу знања, као и пробни пријемни испит, док је у другом циклусу припремне наставе једина провера знања у оквиру пробног пријемног испита.

Први циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе темељније да обраде области или који сматрају да им је потребна већа припрема за пријемни испит (тј. имају доста пропуста  у знању  неких области).  Други циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе да се припреме за пријемни, али сматрају да немају пуно пропуста у знању из области које долазе на пријемном испиту.

Као и до сада, припремну наставу је могуће платити у ратама (3 за први циклус, 2 за други). За плаћање у целости биће одобрен попуст.

Напомена:

Полазници припремне наставе немају никаквих привилегија на пријемном испиту у односу на друге кандидате. Састављачи задатака за пријемни испит нису укључени у организацију припремне наставе.

Сва питања слати на: pripremna@matf.bg.ac.rs