Резултати пробног пријемног испита

Поштовани кандидати,

након жалби ажурирани су подаци о резултатима пробног пријемног испита.

Бодови кандидата се могу видети на линку Ранг листа.

Тачне одговоре на пробном пријемном испиту можете погледати на  следећем линку.

Распоред кандидата по учионицама

Поштовани кандидати,

распоред по учионицама можете видети овде.

Обратите пажњу да се полагање одвија на две локације Студентски трг 16 и Светог Николе 39.

Потребно је да на предвиђеној локацији будете у 9 часова. Пробни пријемни испит почиње у 9:30 и траје 3 сата. У првих пола сата и последњих 15 минута није допуштено напуштање пробног пријемног испита. Потребно је понети документ ради идентификације и прибор за писање. Вежбанке у којима радите добићете у учионицама.

Кандидати чија имена се не налазе на спсику полагаће пробни пријемни испит у учионици 821 на адреси Студентски трг 16.

Видимо се сутра и срећан рад

Обавештење

Распоред по салама за полагање пробног пријемног испита биће објављен у петак. Полагање пробног писменог испита биће организовано у просторијама Математичког факултета на Студентском Тргу и у улици Светог Николе.

Пробни пријемни испит 2021

Поштовани кандидати,
Обавештавамо вас да су отворене пријаве за полагање пробног пријемног испита из математике на нашем факултету. Пробни пријемни одржаће се 12.6.2021. године од 9:30h до 12:30h у просторијама нашег факултета на адреси Студентски трг 16.
Пријаве за пробни пријемни испит трају до 5.6.2021. године. Пријављивање се врши попуњавањем онлајн пријаве.
Техничке информације о пробном пријемном испиту:
• Пробни пријемни испит садржи 20 задатака и време предвиђено за решавање задатака је 180 минута.
• Резултати теста биће доступни 24 часа након реализованог пробног пријемног испита и биће објављени у оквиру Ранг листе.
За овај пробни пријемни испит могу се пријавити и кандидати који не похађају припремну наставу на Математичком факултету.
• Цена теста износи 2.500,00 динара. Уплату у целини је потребно извршити најкасније до 5.6.2021. Све информације о начину уплате можете погледати у делу Ценовник.

Детаљније информације о пробном пријемном испиту можете пронаћи на страници Информације.

Почетак пријава за праћење припремне наставе

Припремна настава 2021/2022

Математички факултет организује часове припремне наставе за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте и све заинтересоване.  Припремна настава ће бити организована на даљину посредством платформе Webex. Настава ће се одржавати суботом и почиње 06. марта 2021. године, а пријаве   су почеле. Припремили смо за вас детаљније информације о  настави.

Припремну наставу је могуће платити у две рате. За плаћање у целости биће одобрен попуст. Више информација о финансијским обавезама за праћење припремне наставе и начину попуњавања уплатнице можете погледати у делу Финансијске обавезе.

Поред  припремне наставе Математички факултет организује  и пробни пријемни испит. Припремили смо за вас детаљније информације о пробном пријемном испиту.