Информације о пробном пријемном испиту

Пробни пријемни испит биће одржан у суботу 15.06.2019. године у 10 часова у згради Математичког факултета (адреса: Студентски трг 16).

Потребно је да сви кандидати дођу у 9:45Полазници припремне наставе пробни пријемни ће радити у сали 706. Кандидати који нису полазници припремне наставе распоређени су у салама на петом спрату. Тачан распоред по салама за кандидате који нису полазници припремне наставе можете погледати ОВДЕ. Потребно је да сви кандидати који нису полазници припремне наставе у суботу 15.6.2019. године понесу уплатницу (уколико је неко извршио уплату електронским путем, потребно је да одштампа потврду о уплати), личну карту и оловку.

Пробни пријемни испит садржи 20 задатака и време предвиђено за решавање задатака је 180 минута. Резултати пробног пријемног испита  биће објављени у делу Ранг листе.

Ново

Припремна настава 2019/2020

Математички факултет организује два циклуса припремне наставе за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте и све заинтересоване. Поред ова два циклуса припремне наставе Математички факултет организује и два теста за проверу знања, као и пробни пријемни испит. Припремили смо за вас детаљније информације о тестовима, као и о пробном пријемном испиту.

Први, дужи, циклус почео je у суботу 12.01.2019. године, а пријаве за овај циклус су завршене. Припремили смо за вас детаљније информације о првом циклусу припремне наставе.

Други, краћи, циклус почео je у суботу 02.03.2019. године, а пријаве за овај циклус су завршене.  Припремили смо за вас детаљније информације о другом циклусу припремне наставе.

Први циклус припремне наставе има већи фонд часова од другог циклуса. У оквиру првог циклуса припремне наставе биће организована и два теста за проверу знања, као и пробни пријемни испит, док је у другом циклусу припремне наставе једина провера знања у оквиру пробног пријемног испита.

Први циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе темељније да обраде области или који сматрају да им је потребна већа припрема за пријемни испит (тј. имају доста пропуста  у знању  неких области).  Други циклус припремне наставе препоручујемо полазницима који желе да се припреме за пријемни, али сматрају да немају пуно пропуста у знању из области које долазе на пријемном испиту.

Као и до сада, припремну наставу је могуће платити у ратама (3 за први циклус, 2 за други). За плаћање у целости биће одобрен попуст.

Напомена:

Полазници припремне наставе немају никаквих привилегија на пријемном испиту у односу на друге кандидате. Састављачи задатака за пријемни испит нису укључени у организацију припремне наставе.

Сва питања слати на: pripremna@matf.bg.ac.rs